Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ξενοδοχείο MonAsty 5* - Θεσσαλονίκη


Η φιλοξενία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, με φρέσκο πολυτελή αέρα. Η κληρονομιά κι η ιστορία της πόλης, με την βυζαντινή αύρα, αλληλένδετη με το σήμερα.
Η τουριστική Θεσσαλονίκη, πρόσθεσε πρόσφατα ένα ακόμη «διαμαντάκι» πέντε αστέρων, στο χώρο της διαμονής! Ο λόγος για το ξενοδοχείο MonAsty Autograph Collection by Marriott International!
To ολοκαίνουργιο πολυτελές κατάλυμα, είναι το πρώτο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality. Διαθέτει εκατό δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων πέντε με εξωτερικό jacuzzi και καλωσορίζει τους επισκέπτες του με αέρα εκλεπτυσμένης φιλοξενίας, εμπνευσμένη από τη βυζαντινή κληρονομιά της πόλης. Το χαρακτηριστικό του design, οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και οι in-hotel προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης που ακολουθούν την τάση της διεθνούς high-end ξενοδοχειακής σκηνής, το καθιστά τον απόλυτο προορισμό διαμονής.
Το MonAsty Autograph Collection, βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους, σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό κόλπο. Ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το interior design στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την ιστορία της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικό κέντρο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με την ένη κομψότητα και ζωντάνια του παρόντος.
To εστιατόριο Botargo και το all-day Samite Gastro Bar στο ισόγειο του ξενοδοχείου, ανοιχτό για τους ενοίκους αλλά και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ανεβάζουν τον πήχη της γαστρονομικής σκηνής και της διασκέδασης, ενώ το καλοκαίρι στο rooftop θα λειτουργεί πισίνα και το 360 view bar Ennea.
Για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από επιλογές για private dining, χώρους συνεδρίων, αίθουσες συσκέψεων, ενώ το υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με φυσικό φως, προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας.
Το Design του Monasty
Με αφετηρία την κληρονομιά της πόλης, στην εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου, έχουν αξιοποιηθεί γοητευτικά ρετρό στοιχεία, συνδυασμένα με μοντέρνα στοιχεία μοναστηριακού ντιζάιν, σε γήινες αποχρώσεις πορτοκαλιού και πέτρας. Τα 100 δωμάτια εμπνέουν τους επισκέπτες με το βυζαντινό τους χαρακτήρα, τις αψιδωτές πόρτες που παραπέμπουν στην πλούσια ιστορική αρχιτεκτονική της πόλης και τις κομψές καλλιτεχνικές δημιουργίες ντόπιων τεχνιτών. Την τιμητική του στο interior design έχει το μετάξι, αγαπημένο ύφασμα των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, το οποίο διακοσμεί δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους με έργα νέων καλλιτεχνών, τα οποία διατίθενται και προς πώληση.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου