Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Moxy Athens Hotel - Η διασκεδαστική εκδοχή της φιλοξενίας

 Γράφει και φωτογραφίζει: Μπάμπης Τάσιος

Στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Ομονοίας, μετά την μετατροπή του ιστορικού Σαρόγλειου Μέγαρου, σε σύγχρονο ξενοδοχείο, στεγάζεται το Μoxy Athens Hotel, του ομίλου Marriott. Την διαχείριση του ξενοδοχείου, έχει αναλάβει η SWOT Hospitality. Στην οδό Σταδίου 65, όπου παλιότερα στεγαζόταν τα Ειρηνοδικείο της Αθήνας, βλέπουμε πλέον το νέο «πρόσωπο» της αθηναϊκής φιλοξενίας. Η ιστορία της περιοχής, συναντάται με μια διαφορετική εκδοχή διαμονής. Το ξενοδοχείο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους ταξιδευτές που αναζητούν ένα ζωντανό σκηνικό, με εντυπωσιακή θέα στην πόλη και την Ακρόπολη. Όλα αυτά λίγα μόλις βήματα από τα εμβληματικά αξιοθέτα των Αθηνών, δίπλα στο σταθμό του μετρό, με άνετη πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ξενοδοχείο κλέβει τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο, θερμό καλωσόρισμα μιας και το το check in, γίνεται στην reception-Βar Moxy, με ένα coctail "Got Moxy".
Τα χαμόγελα περισσεύουν εδώ όπου χτυπά για 24 ώρες η καρδιά του ξενοδοχείου. Η κάθε ώρα θέλει τα δικά της snacks, τους δικούς της χυμούς, καφέ αλλά και ποτά. Εδώ στο lobby, θα συναντήσεις ανθρώπους απο τα πέρατα του κόσμου.
Το Moxyδιαθέτει έξυπνα σχεδιασμένα δωμάτια, με όλες τις ευκολίες για μια αξέχαστη διαμονή, και ένα εξαιρετικά εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ η έκπληξη βρίσκεται στον ένατο όροφο, όπου βρίσκεται η σουίτα με τον τεράστιο εξωτερικό χώρο και την υπέροχη θέα προς την Ακρόπολη και την πόλη.
Απο εδώ θα ξεκινήσεις για να δείς τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, όλα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Το ταξίδι ξαναρχίζει και προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου