Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

MADRUGADA - Η συναυλία της χρονιάς

Kείμενο - Φωτογράφιση: Μπάμπης Τάσιος

Ένα απίστευτο ταξίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στα άδυτα της γοητευτικής μουσικής του συγκροτήματος, που ενώνεται με το κοινό της Ελλάδας, με μια σχέση ερωτική.
Το Νορβηγικό συγκρότημα ήλθε και πάλι στη χώρα μας, στην επέτειο των είκοσι χρόνων, από τη δημιουργία τους. Στο μελωδικό ταξίδι τους συνόδευσε η Ane Brun, που μαζί της τραγούδησαν το“Lift Me”, όπως και η 10μελής χορωδία Irida Vocal Ensemble της Δήμητρας Καραμπεροπούλου, που τους συνόδευσε σε δυο τραγούδια, το μαγευτικό "Honey Bee" και το επιβλητικό "Stabat Mater". Την συναυλία άνοιξε η Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια, Αmanda Tenfjord.
Μέγα πλήθος, μέγα πάθος, για την πολυαναμενόμενη συναυλία.
Απο νωρίς το απόγευμα χιλιάδες φίλοι του συγκροτήματος, βρέθηκαν έξω απο το επιβλητικό Παναθηναικό Στάδιο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο. Με θέα τον Παρθενώνα, κάτω απο τον λόφο του Αρδηττού, όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το πλήθος, θα θυμούνται για πάντα αυτή την βραδιά.
Οι MADRUGADA, στις αποσκευές τους είχαν και το τελευταίο τους άλμπουμ «Chimes at midnight», μαζί με όλα τα υπόλοιπα γοητευτικά μουσικά τους στολίδια. Η μαγική μελωδική κλωστή, που συνδέει τη χώρα μας με τους Madrugada, είναι αυτή που αποκαλύπτει συναισθήματα και μας ταξιδεύει. Το μπάσο του Frode Jacobsen και τα drums του Jon Lauvland Pettersen, συνόδευσαν μοναδικά την επιβλητική φωνή του Sivert Høyem.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου