Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

22ος Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος

Λέξεις και εικόνες: Μπάμπης Τάσιος

Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στη γοητευτική Βόνιτσα διοργανώθηκαν αγώνες δρόμου το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου του 2024.
Παραβρεθήκαμε στους αγώνες για να σας μεταφέρουμε τον παλμό και την ενέργεια των εκδηλώσεων μέσα από την φωτογραφική μας κάλυψη.
Την διοργάνωση η οποία υποδέχθηκε και φιλοξένησε πολλούς αθλητές, υλοποίησε το τμήμα πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Τους αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Σημαντική για την επιτυχία των εκδηλώσεων ήταν η συμμετοχή εθελοντών, συλλόγων αλλά και ιδιωτών.
Στον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου, μαθήτριες και μαθητές του Γενικού Λυκείου της Βόνιτσας μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές τους, διέθεταν προς πώληση στους επισκέπτες τα χειροποίητα σαπούνια τους.
Οι αγώνες που διοργανώθηκαν ήταν: Αγώνας 5 χλμ, Αγώνας 1000μ. για τα παιδιά και ο Ημιμαραθώνιος των 21,098μ.
Την Κυριακή στο χώρο τερματισμού υπήρχε μπουφές με κρύα σάντουιτς, φρούτα, χυμούς, μπάρες δημητριακών για όλους τους αθλητές, ενώ έμπειροι ψήστες προσέφεραν στο κοινό εξαιρετικά σουβλάκια.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου, ο οποίος είχε την αφετηρία στο Άκτιο και τερματισμό στην παραλία της Βόνιτσας.
Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας, για τα επόμενα φωτορεπορτάζ.

© Μπάμπης Tάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου